Telefondan Kameraya Nasıl Bağlanır

Ayarları yolunu izleyin ve stteki aılır menden web kameranızı sein. 12262006 Servis sağlayıcı size bilgisayarınızı internete bağlayabilmeniz iin bir telefon numarası ve giriş şifresi verir.


Iphone 8 Ekran Cam Degisimi Fiyati Cep Hastanesi Iphone Ekran Teknik

Benzer şekilde ynlendiricinin ayarlarını girin ve her kameraya bir port atayın.

Telefondan kameraya nasıl bağlanır. Bunun yanında akıllı telefonun taşınabilirliğini kullanarak webcam ile daha dinamik grntler kaydetmeniz de mmkn. 3122018 Bu yazımızda gvenlik kameralarına akıllı telefon kullanarak uzaktan nasıl bağlanabileceğinizi ve kayıtlarınızı bulutta nasıl saklayabileceğinizi inceleyeceğiz. Uygulamayı indirip kurması ve başlatması olduka basit.

Oğu zaman bu yapılabilir Mende Ynlendirme. Gvenlik kamerasını cep telefondan izleme Gvenlik kameralarını herhangi bir internete bağlı mobil cihazdan izlemeye mobil izleme adı verilir. Kullanmak iin nce hesap amanız gerekiyor.

Cihazı kurulum moduna almak iin akıllı telefonunuza gidin ve Wyze uygulamasını uygulama mağazanızdan indirin. 10272019 Wyze Kamerayı Telefonuma Nasıl Bağlayabilirim. 1- Kameralarınızın takılı olduğu kamera kayıt cihazı iin gerekli olan cep telefonu izleme yazılımının ismini ğrenmeli ve telefonunuzun uygulama indirme blmne girip telefonunuza kamera izleme yazılımını indirin 2- Kamera kayıt cihazının bağlı olduğu.

IP kameraların cep telefonundan izlenmesini sağlayabilecek diğer bir yntem de cep telefonu IP kamera izleme yazılımları nı kullanmaktır. Almak iin diğer ayarlara bakabilirsiniz. Ek olarak kamera kayıtlarını başkalarıyla paylaşmak da mmkn.

Kontrol etmek iin ise anında haberleşme programlarından. 10162012 ISL Online kendinizin olmayan bilgisayarlara bağlanmak iin en pratik zmlerden biri. Bu yzden işiniz bittiğinde internet bağlantısını kesmeniz gerekir.

Ve uygun yazılıma bağlayacağın kameranın telefonda driverlarının olması vb. Bunlardan herhangi birini indirmek yeterlidir cretsizdir ancak reklamlarla birlikte modu aıp sein. Alma değil kaydetme desteği de var.

Tm aygıtlara erişimi olan kendi alt ağını oluşturur. Ayar prensibi yukarıda tarif edilene benzer. Bylece modeminizle ilgili numarayı evirerek internete ulaşabilirsiniz.

Alabilirsiniz ama bu sadece Pro srmnde var. Bu ayarlamalardan sonra kameraya ait IP ve port numarası tarayıcının adres ubuğuna girildikten sonra kamera şifresi doldurularak IP kamera mobil izleme gerekleştirilebilmektedir. Yabancılar iin bile ok kolay bir davet sistemi olan uygulama ayrıca uzaktan yazdırma seans kaydı senkronizasyon gibi birok ekstra zellik ile karşımıza ıkıyor.

Bu ğe harici istekleri sistemin farklı IP adreslerine yani kameradaki. İki popler uygulama normal bir akıllı telefondan nasıl gvenlik kamerası oluşturulacağını bize syleyecektir. 11182012 Cep Telefonundan Gvenlik Kamerası Nasıl İzlenir Bu işlemi yapmabilmek iin ilk olarak izlemek istediğiniz yerin ip adresini statik ip olarak değiştirmeniz gerekmektedirTtnetsmile adsl vbDaha sonra gene bu duruma uygun bir cep telefonuna sahip olmalısınız yani iphone os olarak yada android işletim sistemine sahip bir cihazınız olmalıdır.

Bilgisayarda kamerayı aık bırak teamwiever kur telefonunada kur telefondan pcdeki teama bağlanıp ekranı izle. Birden fazla kameraya sahip bir sistem oluşturmak iin bir ynlendirici kullanmanız gerekir. Bunun iin Skypeta Aralar.

Fakat eski srm bir tarayıcı kullanılacaksa tarayıcı ayarlarından ActiveX Denetimine izin verilmelidir. Gravis Byle birşeyin mmkn olabileceğini sanmıyorum. Bunlara sahipseniz cep telefonunuza.

1312015 İstemciyi ykledikten sonra telefonunuzun kamerası web kamerası olarak algılanmaya başlanacak. Oynayacak olan telefonda Kamera. Kayıt telefonunuz zerinden yapılabiliyor.

Bu ayarlardan sonra gvenlik kamerası sistemine ait IP ve port numarası tarayıcının adres ubuğuna girildikten sonra kameraya ait şifre ile giriş yapılarak cep telefonundan kamera izleme yapılabilmektedir. Tm yapmanız gereken sohbet programınızdan doğru kamerayı semek. Bağlantı aktif olduğu srece telefon hattı da meşgul olacaktır.

Kamera bilgisayara USB yoluyla bağlanır ve bilgisayar bunu otomatik olarak tanır. 11202017 Telefonunuzu ihtiyacınıza uygun olarak kullanabilmek iin isterseniz ufak bir aksesuar satın alıp cihazı bilgisayar ekranının stne sabitleyebilirsiniz. Harici bir kamerayı cep telefonuna bağlamak iin uygun donanıma kablo bağlantı aparatı vb.


Cep Telefonu Tablet Guvenlik Kamera Nasil Izlenir Yucel Guvenlik


Cep Telefonu Tablet Guvenlik Kamera Nasil Izlenir Yucel Guvenlik


Cep Telefonundan Kamera Izleme Ayarlari Guvenlik Sistemleri


Android Telefon Akilli Tv Ye Nasil Baglanir 2021 Android Tv Telefonlar


Telefon Televizyona Nasil Baglanir Cep Hastanesi Telefonlar Apple Tv Smart Tv


Bozuk Telefon Bataryasi Nasil Tamir Edilir Cep Hastanesi Telefonlar Yaslanma Ordu


En Dayanikli Telefon Modelleri 2020 Cep Hastanesi Telefonlar Teknoloji Cihaz


LihatTutupKomentar
close